LATEN WE BEGINNEN

 


Wie of wat is Orbis Trade? Orbis Trade is úw partner op het gebied van partijhandel. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan partijgoederen tegen de beste en scherpste tarieven. Deze partijgoederen bestaan uit over-voorraden, restpartijen en goederen uit faillissementen. Wij krijgen dagelijks verschillende producten aangeboden van leveranciers over de hele wereld. De partijen die wij leveren zijn daardoor erg divers.
De partijgoederen die wij aanbieden zijn vaak eenmalige partijen met nieuwe producten. Maar dit is uiteraard afhankelijk van de vraag.

 
 

Wilt u het verhaal van ons persoonlijk horen?

Geschiedenis

 

Orbis in vogelvlucht

 
2006Eerste partijhandel
De oprichter had van jongs af aan al een scherpe intuïtie bij het inkopen en verkopen van goederen. Echter bleef het vaak bij advies aan de grotere partijen, omdat de oprichter niet kapitaalkrachtig genoeg was. In 2006 kwam daar verandering in. Het was het eindelijk zo ver. Eindelijk een eigen partij gekocht en in een snel tempo via verschillende kanalen verkocht. Het begin van Orbis was gelegd..
2008De economische crisis
In 2008 werd de wereld getroffen door de kredietcrisis. Een test voor elke onderneming. Wie blijft er boven water én wie zinkt er naar beneden. Waar vele bedrijven failliet zijn verklaard, is Orbis alleen sterker geworden. Inmiddels is Orbis een onmisbare speler in de markt.
2017Orbis in 2017
Inmiddels is Orbis uitgegroeid tot een essentiële speler binnen de partijhandel branche. Met ruim 10 jaar ervaring, sluiten wij wekelijks de beste deals. Deze brengen wij vaak zélf naar de klanten. Dit doen wij met onze eigen vrachtwagens. Zo hoeft u zich alleen te focussen op het verkopen. Wij regelen de rest wel!

Vragen?

 

Maak diréct kennis

 
S. de Bruyn
S. de Bruyn
Marketing Manager
Wij zijn continu bezig met zoeken naar de beste deals. Deze sluiten we tegen de beste prijzen. Zo houden wij de markt scherp. Dit doen wij voor u. Meer weten? Neem direct contact op met mij.
Klaar om de beste deals te scoren?JA!

Bij interesse, gelieve te bellen op het telnr. +31 6 47 99 444 2 Sluiten